VOD Pogoda Gry Katalog Firm Frazpc.pl Statystyki Stron Forum Hosting Programy Ipla Film Pozycjonowanie
Gery.pl - Kuchnia
Szukaj przepisu:

Twoje menu

Krem chrzanowy

Data dodania: 2009-04-27 08:13:13
  • 100 g świeżo utartego chrzanu
  • 250 ml kwaśnej śmietany
  • sok z cytryny
  • sól
  • cukier

Tuż po zakończeniu tarcia chrzanu rozgrzać na patelni śmietanę. Wrzucić chrzan, zagotować. To jest baza, którą można dłużej przechowywać w słoiku w lodówce. Przed podaniem doprawić sokiem z cytryny, solą oraz cukrem.

Przepis z książki kucharskiej:
teresa27
Przepisów: 144
Słowa kluczowe:

sosy

Ocena przepisu:
Statystyki przepisu

Sprawdzony przez: 6 osoby «lista

Dodany do ulubionych przez: 8 osoby «lista

Poczta
Extrafotka
Fonik
Combajn
mBlog
IMbd.pl