VOD Pogoda Gry Katalog Firm Frazpc.pl Statystyki Stron Forum Hosting Programy Ipla Film Pozycjonowanie
Gery.pl - Kuchnia
Szukaj przepisu:

Twoje menu

Parówki z kiszoną kapustą

Data dodania: 2010-04-02 08:00:09

    Kiełbaski pokrój wzdłuż oraz natnij w poprzek po zewnętrznej stronie. Na patelni rozgrzej 2-3 łyżki oliwy oraz zrumień obrane ząbki czosnku. Usuń je, a na patelnię wrzuć: listki laurowe, ziele angielskie oraz kapustę. Wszystko wymieszaj oraz smaż 10-15 minut bez przykrycia. W razie potrzeby dodaj trochę wody lub bulionu. Parówki upiecz na grillu lub na ruszcie piekarnika. Ułóż na talerzach oraz podawaj z kapustą.

    Przepis z książki kucharskiej:
    agnieszka27
    Przepisów: 166
    Słowa kluczowe:

    smażenie

    Ocena przepisu:
    Poczta
    Extrafotka
    Fonik
    Combajn
    mBlog
    IMbd.pl