VOD Pogoda Gry Katalog Firm Frazpc.pl Statystyki Stron Forum Hosting Programy Ipla Film Pozycjonowanie
Gery.pl - Kuchnia
Szukaj przepisu:

Twoje menu

Pstrąg wędzony

Data dodania: 2009-07-21 08:00:26

    Filet podzielić na 8-10 cząstek w kształcie naturalnie układającej się litery V. Na lustrze lub dużym białym półmisku rozsypać listki szpinaku. Ułożyć dzwonki ryby. Ubić śmietanę. Dodać chrzan. Podawać w oddzielnej miseczce z jednym pływającym listkiem szpinaku.

    Przepis z książki kucharskiej:
    sandra27
    Przepisów: 179
    Słowa kluczowe:

    inne

    Ocena przepisu:
    Statystyki przepisu

    Sprawdzony przez: 1 osobę «lista

    Dodany do ulubionych przez: 3 osoby «lista

    Poczta
    Extrafotka
    Fonik
    Combajn
    mBlog
    IMbd.pl